Estera 7

Informatie

Estera 7 zal gehouden worden van 11-11-2022 tot 13-11-2022 op de bekende locatie, de Kievit in Esbeek. Inschrijvingen gaan komende vrijdag (08-07-2022) open om 20:00.

In de afgelopen evenementen is er veel gebeurd. Wat begon met de ontdekking van Magie, resulteerde in een cascade aan ontdekkingen, tot uiteindelijk ook het zwarte geheim van de Vrede van Tomerac en de Ashaela blootgelegd werd.

Nu de status quo van het continent in duigen ligt is de vraag: Wat nu? De eerste naschokken zijn al duidelijk met de Heilige en Onbezoedelde Landen van Ghadab en het aanstellen van een vlees-geworden god als Patriarch van De Vrije Natie van Skalesh, maar wat volgt?

Estera 7 vormt de afsluiting van het eerste hoofdstuk van Estera en opent de weg voor Estera 8 en het tweede hoofdstuk - nieuwe gebeurtenissen, op een nieuwe plek in de Lange Vallei. Er zal een goede reden zijn om de zetel van de Raad van Shameya te verplaatsen naar de nieuwe plek, en dus reden genoeg voor je personage om aanwezig te willen zijn. Ook voor nieuwe personages is het zeker een interessante tijd om aan te sluiten.

De teaser volgt later!

We spelen niet alleen IC voor de laatste keer op deze plek, we nemen ook OC afscheid van de locatie. Dit heeft verschillende redenen, maar vooral de verhoogde huur van de locatie speelt een grote rol. Vanaf Maart 2023 zal Estera plaatsvinden in Het Mussennest in Otterlo, waarbij we beschikking hebben over de gehele locatie.

Inschrijven

>

Naar Stichting Divergence Point