Estera II: Tijdingen

De eerste golf

Met Lichtval kwam magie in de wereld van Estera en de wereld was voor altijd veranderd. De magie leek echter van korte duur te zijn: na drien dagen van enorm snelle ontwikkeling en ontdekking kwam alles ineens tot stilstand. Ontwikkelde magische effecten en trucjes bleven werken, maar nieuwe ontdekkingen bleven uit en magie voelde 'lastiger'.

Er kwamen echter steeds nieuwe berichten van steeds verder van de Lange Vallei vandaan waar men het zelfde beschreef: drie dagen van magische potentie en daarna niets. Men trok al snel de conclusie dat magie zich als een golf over de wereld had bewogen.

Nu, dik zes maanden na Lichtval, verzamelt zich een nieuwe groep mensen bij Groene Toren in de hoop op een nieuwe golf en net voor een weekend in november lijkt de magie weer aan te zwellen...

Praktische informatie

Medio november 2018 organiseert Estera haar tweede evenement. Dit tweede evenement, met de naam Tijdingen, is een 3-daagse waarbij we op vrijdag avond beginnen en door gaan tot en met zondag middag. Estera is een all-inclusive evenement waarbij alles behalve alcohol inbegrepen zit. Je kunt dus doorlopend koffie, thee, frisdrank, soep, en snacks bestellen aan de bar. Estera serveert zelf geen alcohol, maar het staat je vrij om je eigen vooraad mee te nemen, zolang je je maar gedraagt.

Bij de prijs is ook een bed op een slaapzaal inbegrepen, maar het is verplicht je eigen matrashoes mee te nemen. Er zijn beperkt plekken op kleinere slaapzalen voor mensen met een goede reden beschikbaar. Neem hiervoor even contact met ons op via info@estera-larp.nl.

Inschrijven

Naar Stichting Divergence Point