Estera III: Toekomstmuziek

Na het terugkomen en weer wegebben van magie voor de tweede maal, beginnen sommige mensen het als een feit te zien: Magie is de wereld in gekomen en zal er nu permanent een deel van zijn. Van de kardinalen van de Hierophant tot aan het hof van Contivale klinken stemmen die vragen stellen over wetgeving, ordehandhaving en grenzen. Wetenschappers staan voor een raadsel nu mythische wezens echt lijken rond te lopen en logica lijkt het raam uit te kunnen.

Mensen die zich afvragen hoe deze ontwikkelingen zich gaan uitspelen lijken vooral naar Lange Vallei te kijken, waar veranderingen tegenwoordig altijd het eerste plaats lijken te vinden. Er zijn zelfs geruchten dat er een nieuw contract tussen de naties moet komen, een tweede Tomerac. Het normaal conservatieve Perla lijkt zich echter zwaar te verzetten tegen alles wat magie zou kunnen normaliseren. Tot nu echter, zijn al deze dingen nog enkel toekomstmuziek.

Praktische informatie

Begin maart 2019 organiseert Estera haar derde evenement. Dit derde evenement, met de naam Toekomstmuziek, is een 3-daagse waarbij we op vrijdag avond beginnen en door gaan tot en met zondag middag. Estera is een all-inclusive evenement waarbij alles behalve alcohol inbegrepen zit. Je kunt dus doorlopend koffie, thee, frisdrank, soep, en snacks bestellen aan de bar. Estera serveert zelf geen alcohol, maar het staat je vrij om je eigen vooraad mee te nemen, zolang je je maar gedraagt.

Bij de prijs is ook een bed op een slaapzaal inbegrepen, maar het is verplicht je eigen matrashoes mee te nemen. Er zijn beperkt plekken op kleinere slaapzalen voor mensen met een goede reden beschikbaar. Neem hiervoor even contact met ons op via info@estera-larp.nl.

Inschrijven

Naar Stichting Divergence Point