Estera II: Tijdingen

Meer informatie...

... volgt nog.

Wat betekenen al deze dingen voor Estera en haar inwoners? Welke bijzondere fenomenen kunnen er gevonden worden in de Lange Vallei? Wie zal allemaal deze kant op komen, en wat zullen deze personen voor elkaar gaan betekenen? Dit is waar het allemaal gaat beginnen tijdens Estera I: Lichtval.

Praktische informatie

Begin november 2018 organiseert Estera haar tweede evenement. Dit tweede evenement, met de naam Tijdingen, is een 3-daagse waarbij we op vrijdag avond beginnen en door gaan tot en met zondag middag. Estera is een all-inclusive evenement waarbij alles behalve alcohol inbegrepen zit. Je kunt dus doorlopend koffie, thee, frisdrank, soep, en snacks bestellen aan de bar. Estera serveert zelf geen alcohol, maar het staat je vrij om je eigen vooraad mee te nemen.

Bij de prijs is ook een bed op een slaapzaal inbegrepen, maar het is verplicht je eigen matrashoes mee te nemen. Er zijn beperkt plekken op kleinere slaapzalen voor mensen met een goede reden beschikbaar. Neem hiervoor even contact met ons op via info@estera-larp.nl.

Inschrijven

Naar Stichting Divergence Point